FIT & GLOW

Ben jij er meer dan klaar voor om je weer fit, sterk en energiek te voelen? Wil je nu eindelijk echt weer stralen van binnenuit? Dan is het is tijd voor Fit&Glow!

Vrouwen with
Lots of Energy
0 +
Online community leden
0 +
Lessen per week
te volgen
0
Vrouwen with lots of energy
0 +
Online community leden
0 +
Lessen per week te volgen
0

Unieke locatie

Live & online

Woman only

Kleine groepen

Pay as you go

Wat houdt Fit & Glow precies in?

Fit&Glow bestaat uit korte workouts van 15 of 30 minuten op meerdere momenten in de week. In mijn studio én live online, zodat je ook vanuit de comfortzone van je huis mee kan doen. Plus je ontvangt wekelijks een nieuwe workout-video zodat je niks hoeft te missen!

Mijn doel is namelijk om jou fitter en sterker te maken! Zowel fysiek als mentaal. En ik doe wat daarvoor nodig is en wat gewoon werkt. En even tussen ons: sporten is niet altijd leuk. Dat hoeft ook niet. En soms heb je een bomvolle agenda en helemaal geen tijd om naar de sportschool te gaan.

Dat maakt bij Fit&Glow allemaal niet uit!

Ik zorg ervoor dat je wél 15 minuten (of langer) gaat sporten, dat je het wél volhoudt en dat je het zelfs leuk gaat vinden… Samen met een groep power-ladies van alle leeftijden.

Waar bestaan de workouts uit?

Fit & Glow bestaat uit korte workouts kracht-, conditie- en core-training. De korte workouts zijn 15 of 30 minuten. Je traint tegelijk samen met mij, in mijn studio of live online. Jouw beeldscherm is uit, maar ik weet dat je er bent, ik praat tegen je en ben dus écht jouw stok achter de deur! De korte workouts kun je ook combineren met Pilates of Yoga. Je kunt kiezen uit de volgende versies:

FIT & GLOW LIGHT

3x 15 minuten workouts per week

FIT & GLOW EXTRA

2x 15 minuten workouts + Pilates of
4x 15 minuten workouts per week

FIT & GLOW MEGA

Alle workouts en Pilates- en Yogalessen die je maar wilt doen!

 

Check het lesrooster voor alle workouts in de studio én live online! Dan kun je zelf jouw workouts matchen met je agenda én je krijgt dus wekelijks een workout-video erbij als extraatje.

christina hakobjan
christina hakobjan
2023-11-15
Fijne lessen, top begeleiding door Lot, ik word elke keer geïnspireerd door haar!
Fam Hout
Fam Hout
2023-07-02
Wil je met weinig tijd en met veel plezier ( nou ja meestal😜) sporten? Dan is de begeleiding van Lotte geweldig! Ze heeft ontzettend veel enthousiasme die mij keer op keer over m’n drempel hielp om op te komen dagen én dan ook nog eens een hele leuke afwisselende les opleverde. De vrijheid om uit verschillende tijden en dagen te kunnen kiezen is ook erg fijn. Kortom wil je jezelf er toe zetten te sporten en heb je niet zoveel tijd? Schrijf je dan in bij Lotte!
Renee Schopenhouer
Renee Schopenhouer
2023-06-17
Sinds een paar maanden volg ik de online lessen bij Lots of Energy. Ik merk echt dat ik weer fitter en sterker ben geworden. Heel fijn dat je de lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt, er elke week andere oefeningen zijn, het online maar toch persoonlijk is inclusief de nodige humor en je bovendien met slechts 15 of 30 minuten van je tijd heel veel kunt bereiken. Kortom: dikke aanrader!
Marije
Marije
2023-06-17
Pilates heeft mijn lijf weer sterk gemaakt. Ik zwem beter, loop beter en voel me beter! Lotte weet duidelijk wat ze doet en geeft goed opgebouwde lessen. Haar humor en flair zorgen daarnaast voor een heerlijke sfeer!
Emma Williams
Emma Williams
2023-01-22
Lotte zet je hard aan het werk met je eigen lichaamsgewicht en soms met attributen. Ze brengt de opdrachten met achtergrond info en humor. Je wordt gestimuleerd jezelf uit te dagen zonder dat er gepusht wordt. Ik merk aan mijn lijf dat ik sterker ben geworden, leniger en meer in balans ben! De lessen worden in een prettige ruimte gegeven.
Fiona Elbertsen
Fiona Elbertsen
2023-01-17
Lotte is de eerste persoon in lange tijd die mij weet te motiveren te bewegen en op mijn gezondheid te letten. Nu een half jaar verder voel ik mij een stuk fitter en ben ik ruim 7 kg lichter. Heerlijk gevoel. Ook al doe ik aan de lessen vnl. thuis mee, het voelt net alsof je erbij bent. Scheelt veel tijd en toch de persoonlijke touch!
Evita Hendriks
Evita Hendriks
2022-11-04
Al heel wat jaartjes volg ik met plezier wekelijks een Pilates les bij Lotte. Elke les een combi van vertrouwde en nieuwe oefeningen, zodat je echt sterker kunt worden maar ook jezelf blijft uitdagen. Er wordt rekening gehouden met iedereen, zodat je op je eigen niveau mee kunt doen! Motiverend en met een vleugje humor.
Kelly Vos
Kelly Vos
2022-04-04
Superfijne begeleiding! Lotte luistert en geeft tips, maar is ook eerlijk en recht door zee. Voor een doorgewinterde crasher zoals ik, was het belangrijk om te weten wat hiervan de consequenties zijn en hoe dit al jaren mijn voedingsritme heeft bepaald over het jaar heen. Ik heb mooie inzichten gekregen, waardoor ik controle kan houden over mijn voeding, de do’s en de dont’s en hoe ik stabiel kan blijven in mijn gewicht. Mijn eerste kwartaal van het nieuwe jaar is nu eindelijk zonder crashdieet doorlopen! En ik ben nog steeds happy met mijn gewicht.
Fenna Visser
Fenna Visser
2022-04-03
Lots of energy biedt hele fijne online lesjes die goed in te passen zijn in je week. Je kan een soort pick en mix doen waardoor je je eigen programma maakt. Ik merk dat ik sterker en fitter ben geworden. En Lotte moedigt me elke keer weer aan om meer uit mijzelf te halen. Naast fijne lesjes biedt Lotte ook voedingsadvies op maat. Ik ben daardoor bewuster geworden van mijn eetpatroon en pas daardoor ook weer in een broek van vier jaar geleden. Kortom, fitter en lekkerder in je vel met Lots of energy!

Waarom FIT&GLOW?

Wat levert het op?

Reviews

Renee
Wil je met weinig tijd en met veel plezier ( nou ja meestal😜) sporten? Dan is de begeleiding van Lotte geweldig! Ze heeft ontzettend veel enthousiasme die mij keer op keer over m’n drempel hielp om op te komen dagen én dan ook nog eens een hele leuke afwisselende les opleverde. De vrijheid om uit verschillende tijden en dagen te kunnen kiezen is ook erg fijn. Kortom wil je jezelf er toe zetten te sporten en heb je niet zoveel tijd? Schrijf je dan in bij Lotte!
Marije
Pilates heeft mijn lijf weer sterk gemaakt. Ik zwem beter, loop beter en voel me beter! Lotte weet duidelijk wat ze doet en geeft goed opgebouwde lessen. Haar humor en flair zorgen daarnaast voor een heerlijke sfeer!
José
Sinds een paar maanden volg ik de online lessen bij Lots of Energy. Ik merk echt dat ik weer fitter en sterker ben geworden. Heel fijn dat je de lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt, er elke week andere oefeningen zijn, het online maar toch persoonlijk is inclusief de nodige humor en je bovendien met slechts 15 of 30 minuten van je tijd heel veel kunt bereiken. Kortom: dikke aanrader!”
Evita
Al heel wat jaartjes volg ik met plezier wekelijks een Pilates les bij Lotte. Elke les een combi van vertrouwde en nieuwe oefeningen, zodat je echt sterker kunt worden maar ook jezelf blijft uitdagen. Er wordt rekening gehouden met iedereen, zodat je op je eigen niveau mee kunt doen! Motiverend en met een vleugje humor.
Vorige slide
Volgende slide