Ladies only sportschool

Lots of Energy is een ladies only sportschool in Nieuwegein. Onze kleinschalige en gezellige studio is exclusief voor dames. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint aan je fitnessreis, bij Lots of Energy is iedereen welkom. We willen je graag uitnodigen om deel te nemen aan een gratis proefles. Het is de ideale manier om onze faciliteiten te verkennen en een voorproefje te krijgen van de motiverende en gezellige sfeer. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om een gratis proefles te boeken!

Vrouwen with
Lots of Energy
0 +
Online community leden
0 +
Lessen per week
te volgen
0
Vrouwen with Lots of Energy
0 +
Online community leden
0 +
Lessen per week te volgen
0

Unieke locatie

Live & online

Woman only

Kleine groepen

Pay as you go

Een uniek en uitgebreid aanbod

Bij Lots of Energy bieden we een uniek en uitgebreid aanbod aan lessen:

Yoga

Laat je dagelijkse stress achter je en stap in de wereld van innerlijke rust en balans met onze yogalessen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of meer flexibiliteit, bij Lots of Energy vind je het beide. Doe gezellig mee met een lesje Yin Yoga!

Pilates

 Pilates is een geweldige manier om je lichaam te versterken en je houding te verbeteren. Onze pilateslessen richten zich op het opbouwen van kracht, flexibiliteit en kernstabiliteit. Of je nu je rugklachten wilt verminderen of gewoon je algehele welzijn wilt verbeteren, pilates is een uitstekende keuze.

Bokstraining

Onze bokstrainingen zijn gericht op het verbeteren van je conditie, het opbouwen van kracht en het vergroten van je zelfvertrouwen. Deze dynamische en energieke boks workouts zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde boksers.

Personal Training

Als je specifieke fitnessdoelen hebt of behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, dan is onze Personal Training perfect voor jou. Samen zorgen we voor een op maat gemaakt trainingsplan dat past bij jouw behoeften en doelstellingen.

FIT & GLOW

Flexibel en zonder abonnementen

We zijn dol op flexibiliteit, of het nu gaat om het buigen van ons lichaam in lastige yogaposities, of om het buigen van onze trainingen en schema’s. We begrijpen dat het leven soms hectisch kan zijn en dat je niet altijd naar de sportschool kunt komen. Daarom bieden we naast onze lessen in de studio ook live online lessen aan, zodat je altijd en overal kunt meetrainen! Zelfs als je weinig tijd hebt vanwege werk, gezinsverplichtingen, of omdat je op reis bent. Bij Lots of Energy willen we dat onze leden maximale vrijheid ervaren!

christina hakobjan
christina hakobjan
2023-11-15
Fijne lessen, top begeleiding door Lot, ik word elke keer geïnspireerd door haar!
Fam Hout
Fam Hout
2023-07-02
Wil je met weinig tijd en met veel plezier ( nou ja meestal😜) sporten? Dan is de begeleiding van Lotte geweldig! Ze heeft ontzettend veel enthousiasme die mij keer op keer over m’n drempel hielp om op te komen dagen én dan ook nog eens een hele leuke afwisselende les opleverde. De vrijheid om uit verschillende tijden en dagen te kunnen kiezen is ook erg fijn. Kortom wil je jezelf er toe zetten te sporten en heb je niet zoveel tijd? Schrijf je dan in bij Lotte!
Renee Schopenhouer
Renee Schopenhouer
2023-06-17
Sinds een paar maanden volg ik de online lessen bij Lots of Energy. Ik merk echt dat ik weer fitter en sterker ben geworden. Heel fijn dat je de lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt, er elke week andere oefeningen zijn, het online maar toch persoonlijk is inclusief de nodige humor en je bovendien met slechts 15 of 30 minuten van je tijd heel veel kunt bereiken. Kortom: dikke aanrader!
Marije
Marije
2023-06-17
Pilates heeft mijn lijf weer sterk gemaakt. Ik zwem beter, loop beter en voel me beter! Lotte weet duidelijk wat ze doet en geeft goed opgebouwde lessen. Haar humor en flair zorgen daarnaast voor een heerlijke sfeer!
Emma Williams
Emma Williams
2023-01-22
Lotte zet je hard aan het werk met je eigen lichaamsgewicht en soms met attributen. Ze brengt de opdrachten met achtergrond info en humor. Je wordt gestimuleerd jezelf uit te dagen zonder dat er gepusht wordt. Ik merk aan mijn lijf dat ik sterker ben geworden, leniger en meer in balans ben! De lessen worden in een prettige ruimte gegeven.
Fiona Elbertsen
Fiona Elbertsen
2023-01-17
Lotte is de eerste persoon in lange tijd die mij weet te motiveren te bewegen en op mijn gezondheid te letten. Nu een half jaar verder voel ik mij een stuk fitter en ben ik ruim 7 kg lichter. Heerlijk gevoel. Ook al doe ik aan de lessen vnl. thuis mee, het voelt net alsof je erbij bent. Scheelt veel tijd en toch de persoonlijke touch!
Evita Hendriks
Evita Hendriks
2022-11-04
Al heel wat jaartjes volg ik met plezier wekelijks een Pilates les bij Lotte. Elke les een combi van vertrouwde en nieuwe oefeningen, zodat je echt sterker kunt worden maar ook jezelf blijft uitdagen. Er wordt rekening gehouden met iedereen, zodat je op je eigen niveau mee kunt doen! Motiverend en met een vleugje humor.
Kelly Vos
Kelly Vos
2022-04-04
Superfijne begeleiding! Lotte luistert en geeft tips, maar is ook eerlijk en recht door zee. Voor een doorgewinterde crasher zoals ik, was het belangrijk om te weten wat hiervan de consequenties zijn en hoe dit al jaren mijn voedingsritme heeft bepaald over het jaar heen. Ik heb mooie inzichten gekregen, waardoor ik controle kan houden over mijn voeding, de do’s en de dont’s en hoe ik stabiel kan blijven in mijn gewicht. Mijn eerste kwartaal van het nieuwe jaar is nu eindelijk zonder crashdieet doorlopen! En ik ben nog steeds happy met mijn gewicht.
Fenna Visser
Fenna Visser
2022-04-03
Lots of energy biedt hele fijne online lesjes die goed in te passen zijn in je week. Je kan een soort pick en mix doen waardoor je je eigen programma maakt. Ik merk dat ik sterker en fitter ben geworden. En Lotte moedigt me elke keer weer aan om meer uit mijzelf te halen. Naast fijne lesjes biedt Lotte ook voedingsadvies op maat. Ik ben daardoor bewuster geworden van mijn eetpatroon en pas daardoor ook weer in een broek van vier jaar geleden. Kortom, fitter en lekkerder in je vel met Lots of energy!