Yoga en pilates

Bij Lots of Energy nodigen we je uit om de wereld van yoga en pilates te verkennen. Onze yoga- en pilateslessen zijn niet alleen fysieke activiteiten, maar zijn ook gericht op innerlijke rust, kracht en flexibiliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en boek een gratis proefles!

Vrouwen with
Lots of Energy
0 +
Online community leden
0 +
Lessen per week
te volgen
0
Vrouwen with Lots of Energy
0 +
Online community leden
0 +
Lessen per week te volgen
0

Unieke locatie

Live & online

Woman only

Kleine groepen

Pay as you go

Hi,
ik ben Lotte

En uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om goed voor je lijf te zorgen. Van jongs af aan had ik rugklachten. Totdat het wondermiddel ‘sport’ op mijn pad kwam. Daardoor verdwenen mijn klachten en voel ik mij nu fitter en gelukkiger dan ooit! En dit gevoel wil ik delen met andere vrouwen!
 
Wil jij je ook weer fit en energiek voelen?
Dan is Lots of Energy jouw ‘place to be’
 
Met Pilates, Slow Down Yoga en korte workouts in Fit&Glow, krijg je een sterk en soepel lichaam. Blessures of leeftijd spelen geen rol: iedere vrouw is welkom en er worden altijd alternatieve oefeningen aangeboden. Je kunt in mijn prachtige studio, maar ook live online vanuit huis meedoen. Tevens zit je niet vast aan een abonnement, maar heb je een tienrittenkaart die onbeperkt geldig is. Hoe fijn?!
 
Wil jij de fijne sfeer ervaren en resultaat bereiken met mij als jouw liefdevolle stok achter de deur? Vraag dan een gratis proefles aan!
christina hakobjan
christina hakobjan
2023-11-15
Fijne lessen, top begeleiding door Lot, ik word elke keer geïnspireerd door haar!
Fam Hout
Fam Hout
2023-07-02
Wil je met weinig tijd en met veel plezier ( nou ja meestal😜) sporten? Dan is de begeleiding van Lotte geweldig! Ze heeft ontzettend veel enthousiasme die mij keer op keer over m’n drempel hielp om op te komen dagen én dan ook nog eens een hele leuke afwisselende les opleverde. De vrijheid om uit verschillende tijden en dagen te kunnen kiezen is ook erg fijn. Kortom wil je jezelf er toe zetten te sporten en heb je niet zoveel tijd? Schrijf je dan in bij Lotte!
Renee Schopenhouer
Renee Schopenhouer
2023-06-17
Sinds een paar maanden volg ik de online lessen bij Lots of Energy. Ik merk echt dat ik weer fitter en sterker ben geworden. Heel fijn dat je de lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt, er elke week andere oefeningen zijn, het online maar toch persoonlijk is inclusief de nodige humor en je bovendien met slechts 15 of 30 minuten van je tijd heel veel kunt bereiken. Kortom: dikke aanrader!
Marije
Marije
2023-06-17
Pilates heeft mijn lijf weer sterk gemaakt. Ik zwem beter, loop beter en voel me beter! Lotte weet duidelijk wat ze doet en geeft goed opgebouwde lessen. Haar humor en flair zorgen daarnaast voor een heerlijke sfeer!
Emma Williams
Emma Williams
2023-01-22
Lotte zet je hard aan het werk met je eigen lichaamsgewicht en soms met attributen. Ze brengt de opdrachten met achtergrond info en humor. Je wordt gestimuleerd jezelf uit te dagen zonder dat er gepusht wordt. Ik merk aan mijn lijf dat ik sterker ben geworden, leniger en meer in balans ben! De lessen worden in een prettige ruimte gegeven.
Fiona Elbertsen
Fiona Elbertsen
2023-01-17
Lotte is de eerste persoon in lange tijd die mij weet te motiveren te bewegen en op mijn gezondheid te letten. Nu een half jaar verder voel ik mij een stuk fitter en ben ik ruim 7 kg lichter. Heerlijk gevoel. Ook al doe ik aan de lessen vnl. thuis mee, het voelt net alsof je erbij bent. Scheelt veel tijd en toch de persoonlijke touch!
Evita Hendriks
Evita Hendriks
2022-11-04
Al heel wat jaartjes volg ik met plezier wekelijks een Pilates les bij Lotte. Elke les een combi van vertrouwde en nieuwe oefeningen, zodat je echt sterker kunt worden maar ook jezelf blijft uitdagen. Er wordt rekening gehouden met iedereen, zodat je op je eigen niveau mee kunt doen! Motiverend en met een vleugje humor.
Kelly Vos
Kelly Vos
2022-04-04
Superfijne begeleiding! Lotte luistert en geeft tips, maar is ook eerlijk en recht door zee. Voor een doorgewinterde crasher zoals ik, was het belangrijk om te weten wat hiervan de consequenties zijn en hoe dit al jaren mijn voedingsritme heeft bepaald over het jaar heen. Ik heb mooie inzichten gekregen, waardoor ik controle kan houden over mijn voeding, de do’s en de dont’s en hoe ik stabiel kan blijven in mijn gewicht. Mijn eerste kwartaal van het nieuwe jaar is nu eindelijk zonder crashdieet doorlopen! En ik ben nog steeds happy met mijn gewicht.
Fenna Visser
Fenna Visser
2022-04-03
Lots of energy biedt hele fijne online lesjes die goed in te passen zijn in je week. Je kan een soort pick en mix doen waardoor je je eigen programma maakt. Ik merk dat ik sterker en fitter ben geworden. En Lotte moedigt me elke keer weer aan om meer uit mijzelf te halen. Naast fijne lesjes biedt Lotte ook voedingsadvies op maat. Ik ben daardoor bewuster geworden van mijn eetpatroon en pas daardoor ook weer in een broek van vier jaar geleden. Kortom, fitter en lekkerder in je vel met Lots of energy!

Verschil tussen yoga en pilates

Yoga en pilates zijn beide populaire bewegingsvormen die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van het lichaam. Hoewel ze enkele overeenkomsten hebben, zoals het bevorderen van flexibiliteit en lichaamsbewustzijn, zijn er ook duidelijke verschillen:

Yoga: Geestelijke verbinding

Yoga is een praktische benadering van het vinden van harmonie tussen lichaam en geest. Het biedt concrete technieken die voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau, toegankelijk zijn.

Eén van de belangrijkste kenmerken van yoga is de nadruk op ademhaling en meditatie. Het begint met het bewustzijn van je ademhaling, waardoor je in het moment kunt zijn en stress kunt verminderen. Terwijl je de yogaposes beoefent, kom je in contact met je lichaam, voel je elke beweging en strekking, zo ontdek je je eigen grenzen en mogelijkheden.

Pilates: Fysieke kracht en kernstabiliteit

Pilates legt de nadruk op het versterken van de kernspieren, met name de buik- en rugspieren. De oefeningen in pilates zijn gericht op het ontwikkelen van een sterke en stabiele kern, wat kan helpen bij het verbeteren van de houding en het voorkomen of verminderen van rugklachten en blessures.

Pilates-oefeningen worden meestal uitgevoerd op een mat of met behulp van speciale apparatuur, zoals de Pilates-reformer. De focus ligt op gecontroleerde bewegingen, ademhaling en het opbouwen van spierkracht.

Onze lessen

Bij Lots of Energy bieden we een diverse selectie van lessen die aansluiten bij verschillende behoeften en interesses:

Slow Down Yoga/Yin Yoga

Voor wie op zoek is naar diepe ontspanning en het vertragen van de dagelijkse hectiek, bieden we Slow Down Yoga/Yin Yoga aan. Met deze vorm van yoga kun je bewust vertragen, en je lichaam en geest tot rust brengen. Boek een lesje Yin Yoga bij ons en ervaar het zelf. Dit kan in de studio en live online!

Pilates

Bij Lots of Energy bieden we pilateslessen aan die gericht zijn op het opbouwen van kracht en stabiliteit in je lichaam. Pilates is een veelzijdige en effectieve vorm van lichaamsbeweging die zich richt op de kernspieren, waaronder je buikspieren, rugspieren en bekkenbodemspieren. Doe je mee met een lesje pilates? Dit kan in de studio en live online!

FIT & GLOW

Ons FIT & GLOW-programma biedt workouts van slechts 15 of 30 minuten, die je live in onze studio kunt volgen of online vanuit je eigen locatie. Je kunt zelfs kiezen om het te combineren met onze andere lessen. De workouts bestaan uit korte trainingen, waaronder conditietraining (HIIT), krachttraining, core-training (BBB: Buik, Billen, Benen) en stretch & relax-sessies.

Personal Training

Tijdens onze Personal Training word je 1-op-1 of in tweetallen begeleid. Onze trainingssessies zijn volledig afgestemd op jouw wensen en doelen. Of je nu de voorkeur geeft aan pilates, boksen, conditie- of krachttraining, of zelfs een combinatie van deze elementen, wij passen de trainingen aan om aan jouw behoeften te voldoen. We bieden ook voedingsadvies en begeleiding om je te helpen op een gezond gewicht te komen en te blijven.

Bokstraining

Bij Lots of Energy bieden we intensieve bokstrainingen aan, die cardio- en krachttraining combineren in één dynamische sessie! Deze workouts zijn laagdrempelig, plezierig en geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Met onze boks trainingen bouw je niet alleen aan een ijzersterke conditie, maar versterk je ook je spieren, vooral de buikspieren. Het is een effectieve manier om stress los te laten en energie op te doen voor de rest van je dag

In ons lesrooster zie je op welke dagen en tijden onze lessen en workouts staan ingepland.

Wat je doelen ook zijn, onze diverse lessen zijn ontworpen om je te ondersteunen op je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven. Interesse pilates of yoga? Of in onze andere lessen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

FAQ

Bij Lots of Energy zijn we al blij met iedereen die beweegt! En 1 keer per week sporten is goed, maar eigenlijk is meer wel beter. Volgens de Beweegrichtlijnen geldt het volgende advies voor volwassenen en ouderen: minimaal 2,5 uur per week matig intensief bewegen (waarbij je hartslag en ademhaling versnellen), 2x per week spier- en botversterkende activiteiten (denk aan krachttraining) en wekelijks balansoefeningen voor ouderen.
Lots of Energy heeft het programma Fit&Glow ontwikkeld voor vrouwen die op een fijne manier wat fitter willen worden! In Fit&Glow worden korte workouts aangeboden van 15 of 30 minuten. Deze workouts bestaan uit krachttraining, conditietraining en core-training. Deze onderdelen heb je allemaal nodig om een fit en sterk lijf te krijgen én te behouden. Je kunt de korte workouts ook combineren met Pilates of Yoga. De voordelen van Fit&Glow zijn: je wordt er écht sterker van, het kost weinig tijd, je kunt de workouts in de studio maar ook live online vanuit huis meedoen, vrouwen van alle leeftijden (met en zonder blessures) doen mee, en het zorgt ervoor dat je echt gaat sporten door het enthousiasme van Lotte en de andere ladies die meedoen. Kortom, waar wacht je nog op? Doe gerust een proefles mee
Nee, bij Lots of Energy krijg je een tienrittenkaart die onbeperkt geldig is. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je lessen volgt. Dus als je bijvoorbeeld op vakantie bent en geen les kunt volgen, kost het je ook geen geld zoals bij een abonnement. Hoe fijn is die vrijheid?!
Ja, in alle lessen wordt rekening gehouden met jouw lijf en worden er alternatieve opties of andere oefeningen gegeven als je last hebt van eventuele blessures. In de lessen ervaart iedereen gelukkig ook echt de vrijheid om een oefening aan te passen. Goed naar je lichaam luisteren en doen wat goed voelt, is het allerbelangrijkste!
Bij Lots of Energy kun je zelf je lessen 4 weken vooruit reserveren via het online boekingssysteem. Je ontvangt voor iedere reservering, een bevestiging per mail. Soms komt het echter voor dat je verhinderd bent. Dan kun je tot 4 uur voor aanvang van de les je boeking annuleren. Hoe je dat doet? Ga naar de mail met de bevestiging van je reservering: daarin staat de link om de desbetreffende les te annuleren. Klik op deze link en annuleer je les.
 

Reviews

Renee
Wil je met weinig tijd en met veel plezier ( nou ja meestal😜) sporten? Dan is de begeleiding van Lotte geweldig! Ze heeft ontzettend veel enthousiasme die mij keer op keer over m’n drempel hielp om op te komen dagen én dan ook nog eens een hele leuke afwisselende les opleverde. De vrijheid om uit verschillende tijden en dagen te kunnen kiezen is ook erg fijn. Kortom wil je jezelf er toe zetten te sporten en heb je niet zoveel tijd? Schrijf je dan in bij Lotte!
Marije
Pilates heeft mijn lijf weer sterk gemaakt. Ik zwem beter, loop beter en voel me beter! Lotte weet duidelijk wat ze doet en geeft goed opgebouwde lessen. Haar humor en flair zorgen daarnaast voor een heerlijke sfeer!
José
Sinds een paar maanden volg ik de online lessen bij Lots of Energy. Ik merk echt dat ik weer fitter en sterker ben geworden. Heel fijn dat je de lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt, er elke week andere oefeningen zijn, het online maar toch persoonlijk is inclusief de nodige humor en je bovendien met slechts 15 of 30 minuten van je tijd heel veel kunt bereiken. Kortom: dikke aanrader!”
Evita
Al heel wat jaartjes volg ik met plezier wekelijks een Pilates les bij Lotte. Elke les een combi van vertrouwde en nieuwe oefeningen, zodat je echt sterker kunt worden maar ook jezelf blijft uitdagen. Er wordt rekening gehouden met iedereen, zodat je op je eigen niveau mee kunt doen! Motiverend en met een vleugje humor.
Vorige slide
Volgende slide