Yoga Utrecht

Yoga Utrecht en omgeving? Lots of Energy is een ‘women only studio’ in Nieuwegein, waar je zowel yoga als pilates en andere workouts kunt volgen. Je kunt alle workouts live en online volgen – ideaal voor als je niet altijd in de gelegenheid bent om onze studio te bezoeken. Ontdek hoe beweging jou kan helpen om de drukte van het dagelijks leven te overwinnen en een diepere verbinding met jezelf te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en boek een gratis proefles!

Vrouwen with
Lots of Energy
0 +
Online community leden
0 +
Lessen per week
te volgen
0
Vrouwen with Lots of Energy
0 +
Online community leden
0 +
Lessen per week te volgen
0

Unieke locatie

Live & online

Woman only

Kleine groepen

Pay as you go

Hi,
ik ben Lotte

En uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om goed voor je lijf te zorgen. Van jongs af aan had ik rugklachten. Totdat het wondermiddel ‘sport’ op mijn pad kwam. Daardoor verdwenen mijn klachten en voel ik mij nu fitter en gelukkiger dan ooit! En dit gevoel wil ik delen met andere vrouwen!
 
Wil jij je ook weer fit en energiek voelen?
Dan is Lots of Energy jouw ‘place to be’
 
Met Pilates, Slow Down Yoga en korte workouts in Fit&Glow, krijg je een sterk en soepel lichaam. Blessures of leeftijd spelen geen rol: iedere vrouw is welkom en er worden altijd alternatieve oefeningen aangeboden. Je kunt in mijn prachtige studio, maar ook live online vanuit huis meedoen. Tevens zit je niet vast aan een abonnement, maar heb je een tienrittenkaart die onbeperkt geldig is. Hoe fijn?!
 
Wil jij de fijne sfeer ervaren en resultaat bereiken met mij als jouw liefdevolle stok achter de deur? Vraag dan een gratis proefles aan!
christina hakobjan
christina hakobjan
2023-11-15
Fijne lessen, top begeleiding door Lot, ik word elke keer geïnspireerd door haar!
Fam Hout
Fam Hout
2023-07-02
Wil je met weinig tijd en met veel plezier ( nou ja meestal😜) sporten? Dan is de begeleiding van Lotte geweldig! Ze heeft ontzettend veel enthousiasme die mij keer op keer over m’n drempel hielp om op te komen dagen én dan ook nog eens een hele leuke afwisselende les opleverde. De vrijheid om uit verschillende tijden en dagen te kunnen kiezen is ook erg fijn. Kortom wil je jezelf er toe zetten te sporten en heb je niet zoveel tijd? Schrijf je dan in bij Lotte!
Renee Schopenhouer
Renee Schopenhouer
2023-06-17
Sinds een paar maanden volg ik de online lessen bij Lots of Energy. Ik merk echt dat ik weer fitter en sterker ben geworden. Heel fijn dat je de lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt, er elke week andere oefeningen zijn, het online maar toch persoonlijk is inclusief de nodige humor en je bovendien met slechts 15 of 30 minuten van je tijd heel veel kunt bereiken. Kortom: dikke aanrader!
Marije
Marije
2023-06-17
Pilates heeft mijn lijf weer sterk gemaakt. Ik zwem beter, loop beter en voel me beter! Lotte weet duidelijk wat ze doet en geeft goed opgebouwde lessen. Haar humor en flair zorgen daarnaast voor een heerlijke sfeer!
Emma Williams
Emma Williams
2023-01-22
Lotte zet je hard aan het werk met je eigen lichaamsgewicht en soms met attributen. Ze brengt de opdrachten met achtergrond info en humor. Je wordt gestimuleerd jezelf uit te dagen zonder dat er gepusht wordt. Ik merk aan mijn lijf dat ik sterker ben geworden, leniger en meer in balans ben! De lessen worden in een prettige ruimte gegeven.
Fiona Elbertsen
Fiona Elbertsen
2023-01-17
Lotte is de eerste persoon in lange tijd die mij weet te motiveren te bewegen en op mijn gezondheid te letten. Nu een half jaar verder voel ik mij een stuk fitter en ben ik ruim 7 kg lichter. Heerlijk gevoel. Ook al doe ik aan de lessen vnl. thuis mee, het voelt net alsof je erbij bent. Scheelt veel tijd en toch de persoonlijke touch!
Evita Hendriks
Evita Hendriks
2022-11-04
Al heel wat jaartjes volg ik met plezier wekelijks een Pilates les bij Lotte. Elke les een combi van vertrouwde en nieuwe oefeningen, zodat je echt sterker kunt worden maar ook jezelf blijft uitdagen. Er wordt rekening gehouden met iedereen, zodat je op je eigen niveau mee kunt doen! Motiverend en met een vleugje humor.
Kelly Vos
Kelly Vos
2022-04-04
Superfijne begeleiding! Lotte luistert en geeft tips, maar is ook eerlijk en recht door zee. Voor een doorgewinterde crasher zoals ik, was het belangrijk om te weten wat hiervan de consequenties zijn en hoe dit al jaren mijn voedingsritme heeft bepaald over het jaar heen. Ik heb mooie inzichten gekregen, waardoor ik controle kan houden over mijn voeding, de do’s en de dont’s en hoe ik stabiel kan blijven in mijn gewicht. Mijn eerste kwartaal van het nieuwe jaar is nu eindelijk zonder crashdieet doorlopen! En ik ben nog steeds happy met mijn gewicht.
Fenna Visser
Fenna Visser
2022-04-03
Lots of energy biedt hele fijne online lesjes die goed in te passen zijn in je week. Je kan een soort pick en mix doen waardoor je je eigen programma maakt. Ik merk dat ik sterker en fitter ben geworden. En Lotte moedigt me elke keer weer aan om meer uit mijzelf te halen. Naast fijne lesjes biedt Lotte ook voedingsadvies op maat. Ik ben daardoor bewuster geworden van mijn eetpatroon en pas daardoor ook weer in een broek van vier jaar geleden. Kortom, fitter en lekkerder in je vel met Lots of energy!

Wat houdt yoga precies in?

Yoga, oorspronkelijk afkomstig uit India en China, is nu wereldwijd heel populair. Het draait om het verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid. Met yoga doe je verschillende lichaamsoefeningen die je lichaam en geest sterker en flexibeler maken. Je leert ook bewust ademhalen, wat helpt om stress te verminderen.

Meditatie is een onderdeel van yoga waarmee je je geest kunt ontspannen en tot rust kunt brengen. Het is een manier om jezelf beter te leren kennen en meer balans te vinden in het dagelijks leven. Bij Lots of Energy kun je yoga op een praktische en toegankelijke manier ervaren. Het is een hele goede manier om aan je gezondheid te werken. Kom langs en ontdek wat yoga voor jou kan betekenen!

Slow Down Yoga/Yin Yoga Utrecht

Slow Down Yoga – waarvan de basis Yin Yoga is – is een zachtere en meer ontspannen benadering van yoga. Yang-vormen van yoga richten zich op het versterken en stretchen van spieren, terwijl Slow Down Yoga of Yin Yoga zich richt op het ontspannen en herstellen van het lichaam. Bij deze manier van yoga worden houdingen langer vastgehouden, meestal tussen de 3 en 5 minuten, waardoor diepere lagen van bindweefsel kunnen ontspannen en loslaten. Het is een goede manier om spanning en stress in het lichaam te verminderen en meer flexibiliteit en mobiliteit te creëren. Yin Yoga kan een kalmerend en meditatief effect hebben, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die behoefte hebben aan meer ontspanning, herstel, minder stress en een fijn me-time moment!

Lots of Energy workouts

Bij Lots of Energy draait het niet alleen om yoga. We bieden verschillende energieke workouts aan, zodat je de perfecte fit kunt vinden voor een gezonder, sterker en fitter leven:

Pilates: Versterk je core en flexibiliteit

Tijdens onze pilateslessen versterk je al je kernspieren en tegelijkertijd verbeter je de flexibiliteit, balans en coördinatie van je lichaam. Het belangrijkste doel van pilates is het opbouwen van een krachtige en stabiele kern. Er zijn verschillende vormen van pilates; variërend van klassieke tot moderne oefeningen. 

Er zijn ook verschillende benaderingen, denk hierbij aan mat-oefeningen met attributen zoals weerstandsbanden of de Magic Circle, en het gebruik van apparaten zoals de Reformer en de Cadillac. Bij Lots of Energy beschouwen we het lichaam als het ideale instrument voor versterking. Daarom bieden we wekelijks matlessen aan, waarin we gebruikmaken van diverse hulpmiddelen zoals mini-ballen, weerstandsbanden, enkelgewichten, en meer, om een veelzijdige en effectieve training te garanderen.

FIT & GLOW: Snelle en effectieve workouts

Heb je weinig tijd, maar wil je wel in vorm blijven? Onze FIT & GLOW-workouts van slechts 15 minuten zijn de perfecte oplossing! Deze korte, krachtige sessies zijn ontworpen om conditie te verbeteren, je spierkracht te versterken en je een fit gevoel te geven, zelfs op drukke dagen in je agenda. Als je meer tijd hebt, kun je er ook voor kiezen om twee van deze sessies van 15 minuten achter elkaar te doen, wat resulteert in een effectieve training van 30 minuten! Je kunt onze workouts meerdere keren per week zowel live als live online volgen. Bovendien ontvang je elke week een nieuwe workout-video, waardoor je volledig in de sportmodus komt!

Boks Workouts: Kracht en stressvermindering

Onze boks workouts zijn niet alleen een perfecte manier om kracht op te bouwen, maar ze bieden ook effectieve stressverlichting. Laat je energie de vrije loop en leer de basis van boksen, terwijl je werkt aan je algehele conditie. Het is een combinatie van cardio- en krachttraining in één, en het is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Met onze boks workouts werk je aan een ijzersterke conditie, versterk je je spieren en bouw je sterke buikspieren op. Onze bokslessen zijn niet online te volgen, hiervoor moet je echt fysiek aanwezig zijn in onze studio.

Personal Training: Persoonlijke begeleiding voor optimaal resultaat

Als je op zoek bent naar persoonlijke aandacht en begeleiding, dan is onze Personal Training precies wat je zoekt. We zetten ons samen in om jouw doelen te bereiken, of dat nu gewichtsverlies, krachttoename, of simpelweg een gezondere levensstijl is. Personal Training bij Lots of Energy kan bestaan uit een verscheidenheid aan disciplines, waaronder: pilates, boksen, conditie- en krachttraining. We passen de training volledig aan op jouw behoeften en doelen. Bovendien bieden we ook voedingsadvies en begeleiding aan om je te helpen op weg naar een gezond gewicht en een evenwichtige levensstijl.

Interesse in onze lessen? Meld je dan aan voor een gratis proefles! In het lesrooster zie je op welke dagen en tijden onze lessen en workouts staan ingepland. Tot snel!

FAQ

Bij Lots of Energy zijn we al blij met iedereen die beweegt! En 1 keer per week sporten is goed, maar eigenlijk is meer wel beter. Volgens de Beweegrichtlijnen geldt het volgende advies voor volwassenen en ouderen: minimaal 2,5 uur per week matig intensief bewegen (waarbij je hartslag en ademhaling versnellen), 2x per week spier- en botversterkende activiteiten (denk aan krachttraining) en wekelijks balansoefeningen voor ouderen.
Lots of Energy heeft het programma Fit&Glow ontwikkeld voor vrouwen die op een fijne manier wat fitter willen worden! In Fit&Glow worden korte workouts aangeboden van 15 of 30 minuten. Deze workouts bestaan uit krachttraining, conditietraining en core-training. Deze onderdelen heb je allemaal nodig om een fit en sterk lijf te krijgen én te behouden. Je kunt de korte workouts ook combineren met Pilates of Yoga. De voordelen van Fit&Glow zijn: je wordt er écht sterker van, het kost weinig tijd, je kunt de workouts in de studio maar ook live online vanuit huis meedoen, vrouwen van alle leeftijden (met en zonder blessures) doen mee, en het zorgt ervoor dat je echt gaat sporten door het enthousiasme van Lotte en de andere ladies die meedoen. Kortom, waar wacht je nog op? Doe gerust een proefles mee
Nee, bij Lots of Energy krijg je een tienrittenkaart die onbeperkt geldig is. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je lessen volgt. Dus als je bijvoorbeeld op vakantie bent en geen les kunt volgen, kost het je ook geen geld zoals bij een abonnement. Hoe fijn is die vrijheid?!
Ja, in alle lessen wordt rekening gehouden met jouw lijf en worden er alternatieve opties of andere oefeningen gegeven als je last hebt van eventuele blessures. In de lessen ervaart iedereen gelukkig ook echt de vrijheid om een oefening aan te passen. Goed naar je lichaam luisteren en doen wat goed voelt, is het allerbelangrijkste!
Bij Lots of Energy kun je zelf je lessen 4 weken vooruit reserveren via het online boekingssysteem. Je ontvangt voor iedere reservering, een bevestiging per mail. Soms komt het echter voor dat je verhinderd bent. Dan kun je tot 4 uur voor aanvang van de les je boeking annuleren. Hoe je dat doet? Ga naar de mail met de bevestiging van je reservering: daarin staat de link om de desbetreffende les te annuleren. Klik op deze link en annuleer je les.
 

Reviews

Renee
Wil je met weinig tijd en met veel plezier ( nou ja meestal😜) sporten? Dan is de begeleiding van Lotte geweldig! Ze heeft ontzettend veel enthousiasme die mij keer op keer over m’n drempel hielp om op te komen dagen én dan ook nog eens een hele leuke afwisselende les opleverde. De vrijheid om uit verschillende tijden en dagen te kunnen kiezen is ook erg fijn. Kortom wil je jezelf er toe zetten te sporten en heb je niet zoveel tijd? Schrijf je dan in bij Lotte!
Marije
Pilates heeft mijn lijf weer sterk gemaakt. Ik zwem beter, loop beter en voel me beter! Lotte weet duidelijk wat ze doet en geeft goed opgebouwde lessen. Haar humor en flair zorgen daarnaast voor een heerlijke sfeer!
José
Sinds een paar maanden volg ik de online lessen bij Lots of Energy. Ik merk echt dat ik weer fitter en sterker ben geworden. Heel fijn dat je de lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt, er elke week andere oefeningen zijn, het online maar toch persoonlijk is inclusief de nodige humor en je bovendien met slechts 15 of 30 minuten van je tijd heel veel kunt bereiken. Kortom: dikke aanrader!”
Evita
Al heel wat jaartjes volg ik met plezier wekelijks een Pilates les bij Lotte. Elke les een combi van vertrouwde en nieuwe oefeningen, zodat je echt sterker kunt worden maar ook jezelf blijft uitdagen. Er wordt rekening gehouden met iedereen, zodat je op je eigen niveau mee kunt doen! Motiverend en met een vleugje humor.
Vorige slide
Volgende slide