Deze zijn in 1 woord: verrukkelijk! En uiteraard nog grotendeels voedzaam met vezels en eiwitten. Tja, en witte chocola… Need I say more? Dus echt een hele fijne optie om als ontbijt of tussendoortje te nemen!
Nodig voor 8 stuks:
30 gr ongezouten cashewnoten
3 Medjoul dadels
70 ml amandeldrink ongezoet
50 gr volkoren havermout, fijngemalen
1 tl bakpoeder
1 el Isey Skyr Crème Brulee
4 blokjes Delicata witte chocolade
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 C°
- Rooster de cashewnoten even in een pan
- Mix de geroosterde cashewnoten, dadels, amandeldrink en Isey Skyr in een blender
- Voeg de droge ingrediënten toe en roer tot een glad beslag
- Vul een mini-cakeblik (met bakpapier erin) of muffinvormpjes met het beslag
- Plaats 20 a 30 min. in de oven tot de bovenkant er bruin en krokant uitziet
- Laat even afkoelen en snijd vervolgens in 8 stukjes
- Je kunt het 4 dagen in de koelkast bewaren, of langer in de vriezer
Enjoy!!!