Cashew & White Choc Blondies

Deze zijn in 1 woord: verrukkelijk! En uiteraard nog grotendeels voedzaam met vezels en eiwitten. Tja, en witte chocola… Need I say more? Dus echt een hele fijne optie om als ontbijt of tussendoortje te nemen!

Nodig voor 8 stuks:

30 gr ongezouten cashewnoten

3 Medjoul dadels

70 ml amandeldrink ongezoet

50 gr volkoren havermout, fijngemalen

1 tl bakpoeder

1 el Isey Skyr Crème Brulee

4 blokjes Delicata witte chocolade

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 C°
  • Rooster de cashewnoten even in een pan
  • Mix de geroosterde cashewnoten, dadels, amandeldrink en Isey Skyr in een blender
  • Voeg de droge ingrediënten toe en roer tot een glad beslag
  • Vul een mini-cakeblik (met bakpapier erin) of muffinvormpjes met het beslag
  • Plaats 20 a 30 min. in de oven tot de bovenkant er bruin en krokant uitziet
  • Laat even afkoelen en snijd vervolgens in 8 stukjes
  • Je kunt het 4 dagen in de koelkast bewaren, of langer in de vriezer

Enjoy!!!